Home

Anja van Maurik

Ik ben Anja van Maurik, getrouwd en moeder van 3 zoons. Ik heb veel gedaan in mijn leven en daarmee ook veel levenservaringen opgedaan. Deze ervaringen komen mij enorm van pas nu ik werkzaam ben als medium en natuurgeneeskundig therapeut in mijn eigen praktijk.
Zestien jaar geleden ben ik schoorvoetend begonnen met mensen helpen en heb ik veel van hen geleerd. In die tijd heb ik ontdekt, dat ik niet “raar” was, maar sinds mijn geboorte wel een medium.
Dankzij lieve en ervaren mensen om mij heen heb ik geleerd met het mediumschap om te gaan en nu is het een heel “normaal” onderdeel van mijn leven. Ik ben wie ik ben en wat ik daarin doe is ook heel normaal voor mij en mijn gezin inmiddels. Ik mag van mensen helpen mijn beroep maken en dat oefen ik dagelijks met veel plezier uit!
In de praktijk, maar ook daarbuiten. Het geven van workshops om jezelf beter te leren kennen door middel van communicatie met je Ziel is zo’n fijne uitoefening van mijn mediumschap. Natuurlijk hoort daar ook contact maken met overleden dierbaren bij, maar dat is voor mij niet het voornaamste. Het contact maken met jezelf en daar iets mee doen om zaken op te lossen in je leven, vind ik het meest belangrijk.

www.instituutvivere.nl

Contact

info @ piramidions.nl

Login