Home

Jean-Luc Spaninks

Jean-Luc Spaninks (1975) is coach en bovendien auteur van de boeken Excuses bedenk je, resultaten behaal je, Emotioneel meesterschap en Je relatie meester. Ook werkt hij binnen een instelling voor verzorging en verpleging waar hij medewerkers coacht en ondersteunt ten einde de kwaliteit van de zorgverlening te verbeteren.

Het is zijn passie om iedereen die er voor open staat bij te staan in hun veranderprocessen, of het nu gaat om gedragsveranderingen binnen organisaties, het coachen van sporters of zelfrealisatie van een individu. De voldoening is immers groot voor beide partijen wanneer men een betere en gelukkigere versie van zichzelf creƫert.

De motivatie voor zijn werk haalt hij vooral uit de uitdagingen die hij in zijn eigen leven heeft moeten aangaan om een gelukkigere en betere versie van zichzelf te worden. Dit is volgens hem een proces dat nooit stopt. Daarnaast heeft hij grote belangstelling voor psychologie, filosofie en esoterie, zonder dat het zweverig wordt. Zijn passie om bij te dragen aan het welzijn van anderen wordt vertaald in zijn werk als coach en in zijn boeken.

website: www.jean-lucspaninks.nl

Contact

info @ piramidions.nl

Login