Home

Tussen hemel en aardeEdzer Tuik is 78 jaar. Hij is een voornamelijk selfmade man die via marketing en public relations zijn werkzame leven eindigde als zelfstandig groothandelaar. Sinds bijna 20 jaar is hij weduwnaar van Koos. Contacten met overledenen leek hem baarlijke nonsens, totdat...

Eerder verscheen van zijn hand 'Ontmoetingen met een engel...' waarin wij kennis maakten met Koos, die vanaf de dag van haar uitvaart een intensieve spirituele relatie met hem zou aangaan. 'Tussen hemel en aarde...' is het essentiele vervolg, omdat hij dankzij haar openheid, tal van spirituele zaken in een nieuw licht heeft leren zien.

Het eerste boekje is voor het totaalbeeld, in detail herzien, in dit tweede opgenomen. Aangevuld met nieuwe bijdragen rond Koos, een aantal inzendingen, plus het uitgebreide en onthullende supplement 'Overwegingen en bevindingen'.

Als nuchtere Rotterdammer stelt hij dat de ervaringen geen devoot spirituele of religieuze gevoelens in hem wakker gemaakt hebben. Wel is hij meer in verwondering komen te leven en heeft hij gezocht naar het 'hoe en waarom' van de gebeurtenissen.

Naar het bijkans onmogelijke wachten van Koos, haar tot in detail uitkomende voorspellingen, de bijna-dood en sterfbed ervaring, en leven na dit leven. 'Tussen hemel en aarde...' is een openhartig boek, in klare taal geschreven, en voor iedereen toegankelijk. Het biedt een fascinerende reis tot aan de hemelpoort, die de lezer sprakeloos maar verrijkt achterlaat.

Titel: Tussen hemel en aarde
ISBN: 9789491439407
Auteur: Edzer Tuik
Druk: 1
Prijs: €19.95
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina's: 102
Afmetingen: 18 x 148 x 210 mm
Gewicht: 304 gram
Verschenen: oktober 2013
Bestellen : Hier te bestellen

Contact

info @ piramidions.nl

Login