Home

Ellen van der HeideEllen is werkzaam als Natuurgeneeskundig Therapeut, Holistisch Energetisch Therapeut, Healing Arts Therapeut en Personal Coach op het gebied van persoonlijke en spirituele groei en bewustwording. Ze is verder auteur en geeft cursussen Healing Arts en de Cursus in Licht.

Gezondheid heeft haar grote belangstelling. Het fascineert haar hoe lichaam en psyche samen verantwoordelijk zijn voor onze gezondheid. Wanneer één van beide uit balans is, uit dat zich in lichamelijke en/of psychische klachten.

Als Natuurgeneeskundig Therapeut levert zij een bijdrage in het voorzien van belangrijke informatie over onze gezondheid. Daarbij biedt ze een passende behandeling aan om ieders gezondheid te bevorderen en te behouden.

Haar werkwijze als Holistisch Energetisch Therapeut en Personal Coach is mensen te begeleiden in het loslaten van beperkende geloofsovertuigingen en emotionele blokkades, in het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor hun leven en op een positieve manier te leren van hun ervaringen. Hen te begeleiden het contact te herstellen met wie ze in essentie Zijn, in het creëren van hun eigen geluk en te leren vertrouwen op hun eigen intuïtie, zodat ze weer kunnen genieten van hun leven en gelukkig zijn met zichzelf.

Contact

info @ piramidions.nl

Login