Home

Wonder in de doodIk heb gevochten tegen hen die me dierbaarst zijn en onmacht ervaren in elke vezel van dit kleine lijf tot ik moe was, versteend, leeggezogen door woede, uitgelachen door wanhoop en de strijd haar ware gezicht toonde in kil ontkend verdriet.

Ik heb gevochten en verloren, de dwaasheid ervaren van gevecht. Nu rest me enkel de drang de strijdbijl te begraven -een werk van groot geduld en levende discipline- om vrede te vinden, voor de dood me vindt en zo waarlijk geleefd te hebben.

Met dit boek schreef Steven zich een weg naar bevrijding van zijn verleden. Je kan zijn tocht volgen langs de psychiatrie van zijn vader, de ontwenningskliniek van zijn moeder en de dood van hen beiden. Je kan ontdekken welke oplossingen hij vond om hier mee om te gaan en opnieuw een leven vol hoop en vertrouwen op te bouwen.

Steven is dankbare papa, echtgenoot en mede-oprichter van organisaties waar het leven voorop staat (o.m. Harteklop, een muziekschool op jouw tempo). Mensen vinden kracht, hoop en vertrouwen in zichzelf en het leven via de adem-stem coaching die hij geeft. Hij is ook auteur van 'Elidora ontwaakt uit haar droom', een fictief jeugdverhaal waar hij de oplossingen in verwerkte die zijn eigen leven opnieuw veerkracht schonken.

www.levenswonder.beTitel: Wonder in de dood
ISBN: 9789491439315
Auteur: Steven Cnudde
Druk: 1
Prijs: €17.95
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina's: 142
Afmetingen: 12 x 148 x 210 mm
Gewicht: 134 gram
Verschenen: juli 2013
Bestellen : Hier te bestellen

Contact

info @ piramidions.nl

Login