Home

Uitgeverij Eigenboekuitgeven.com

Eigenboekuitgeven.com is een uitgeverij voor iedereen die zijn eigen boek wil uitgeven. We hanteren royalty's op basis van winstdeling.

Eigenboekuitgeven.com sluit geen bindende (wurg) contracten af met auteurs die hen voor jaren bindt aan een uitgever. Bij Eigenboekuitgeven.com geloven we dat het succes van een auteur voorop moet staan en laten hem of haar dan ook volledig vrij in zijn keuze van een uitgever.

We zijn een kleine uitgeverij die in eigen beheer boeken uitgeeft volgens het Publishing on Demand (POD) concept. Dit betekent dat we boeken uitgeven in kleine oplagen van maximaal 100 stuks. Wanneer de vraag naar een boek aanhoudt blijven we boeken drukken. Dit is afwijkend van een standaard uitgeverij die boeken bij een drukkerij laat drukken in een oplage van 1000 of 2000 stuks. Indien deze boeken uitverkocht zijn en een titel terugloopt in de verkoop, blijft het voor de auteur meestal bij een eerste druk. De investering in een tweede druk is meestal voor de uitgever te risicovol. Met een gemiddelde boekprijs van 15 euro en een provisie van 10% betekent dit dat de gemiddelde auteur niet meer dan 10% x 15 x 1000 = 1500 euro verdient aan zijn boek.

Bij Eigenboekuitgeven.com voeren we geen intensieve reclame campagnes voor uw boek. Daar staat tegenover dat u we een eerlijke royalty geven op basis van winstdeling. Daar komt bij dat wij uw boek blijven verkopen zolang er vraag blijft.

Sinds juni 2011 heeft Eigenboekuitgeven.com een uitgeversaansluiting afgesloten bij Centraal Boekhuis. Centraal Boekhuis is de grootste boekendistributeur en levert aan 1800+ boekhandelaren in Nederland. Uw boek komt automatisch te liggen in vrijwel alle bekende online boekenwinkels zoals Bol.com, Bruna.nl, Libris.nl, Ako.nl etc... Daarnaast zullen we via een breed netwerk en klantenkring uw boek onder de aandacht brengen.

Voelt u zich persoonlijk aangesproken door onze werkwijze en heeft u een manuscript, dan kunt u deze uploaden ter beoordeling via de upload pagina van Eigenboekuitgeven.com.Voor meer informatie zie Eigenboekuitgeven.com


Contact

info @ piramidions.nl

Login