Home

René BussinkRené Bussink is inspirator en levenscoach. Hij schrijft uit eigen ervaring over de weg naar binnen voor het antwoord op jouw levensvragen. Sandra Derksen, auteur van Afvallen als Spirituele Oefening René is coach en sparringpartner. Gesprekken met hem geven inzicht, inspiratie en momenten van 'even de tijd niet meer voelen', maar ook gewoon mee worden genomen in de stroom van het leven.

Zijn persoonlijke interesse is met name gevoed tijdens het volgen van een mensgerichte MBA-opleiding. Aansluitend hierop is hij in 2001 gestart met het coachen van mensen met behoefte aan ondersteuning bij hun bewustwordingsproces.

De mate van bewustzijn vormt een belangrijke basis voor persoonlijke ontwikkeling en daarmee de mate van succes (of falen). Het dagelijkse leven en de praktijk van alle dag bieden een ideale voedingsbodem, zodat u met het verkregen inzicht zelf bewust uw ambities kunt waarmaken.

En als u het lef heeft de beste te worden die u kunt zijn, wat is dan het juiste moment om ermee aan de slag te gaan?

Meer informatie is te vinden op de website: www.renesans.nl De auteur is bereikbaar via het e-mailadres: info@renesans.nl

Contact

info @ piramidions.nl

Login