Home

Tienduizend kusjes


Wat doe je als je partner door het noodlot wordt getroffen? Twee stoere sportieve mannen zijn aangedaan door hersenletsel, met afasie en beperkingen tot gevolg. Econoom Paul door een CVA. Geluidsman Geert Poelgeest raakt na een ernstig fietsongeluk in een coma. Met bezieling nemen twee vrouwen de zorg op zich.

Lilian Ferru en Chin May Liem zijn uitersten die per toeval in gesprek raken. Na de klap heeft Paul contact met Lichtwezens en blijkt een groot healer te zijn. Lilian gelooft in wonderen. Iets dat bij Chin May op weerstand stuit. Ze vindt Lilian maar een tough cookie die haar naar het licht wil schoppen.

Zonder terughoudendheid delen Lilian en Chin May vier weken vreugde en verdriet. Met puntige dialogen en milde humor geeft Tienduizend kusjes een inkijkje in hoe liefde uiteindelijk alles draagt. Wat zie je? Het lichaam of het licht achter de verschijningsvorm? Tienduizend kusjes gaat over twee lotgenoten die op rijstepapier dansen in een poging de verschillen te overbruggen. En of dat lukt?

Dit uitzonderlijke verhaal is in één maand geschreven, zonder elkaar ooit te ontmoeten.

Titel: Wijsheid van het lichaamsbewustzijn
ISBN: 9789492247629
Auteur: Lilian Ferru
Druk: 1
Prijs: €19,95
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina's: 248
Afmetingen: 23 x 152 x 229 mm
Gewicht: 416 gram
Verschenen: maart 2017
Bestellen : Hier te bestellen

Contact

info @ piramidions.nl

Login