Home

Liefde kijkt naar liefdeHoe zou jij reageren als je partner, je schatje, jouw knappe stoere vent, opeens toegang heeft tot de geheimen van het Universum, contact heeft met Galactische Lichtwezens, en plotseling een groot healer blijkt te zijn? Na zijn tweede bijna dood ervaring heeft Paul contact met dimensies van ver voorbij ons sterrenstelsel. Voor Lilian is het puzzelen. Ondertussen daagt het blije besef dat er inderdaad hulp is vanuit het uitgestrekte universum.

Ruim een jaar heeft Lilian Ferru haar belevenissen opgetekend, met als resultaat dit opzienbarend half autobiografische boek. Het geeft een inkijkje in de lichtwerelden van Paul, de zeven dimensies waar wij ons in bevinden, de ruimteschepen die ons omringen, en de vele liefdevolle Wezens die ons bijstaan in het proces van ontwaken. Pauls boodschap is duidelijk: Eén zijn met de Bron!

Als liefde naar liefde kijkt verdwijnen alle nachtmerries. Waar religie overgaat in spiritualiteit is het galactisch bewustzijn de volgende stap. Lilian vertelt over de akkefietjes in haar leven, de vele bijzondere ervaringen met Paul,maar ook over haar ontmoeting met Omnec Onec, (de vrouw van Venus), Michael Roads, Haggai Katz, Martijn van Staveren, en Prageet Harris met zijn Stargate. Ondertussen verdiept Lilian zich in Een Cursus in Wonderen en in Hooponopono. Ze interviewt Koos Janson en Jan van Delden en onderzoekt themas als vergeving en non- dualisme. Laat je verrassen door dit openhartig verslag dat zich in Limburg afspeelt, maar heel het universum omvat.

Lilian Ferru organiseert lezingen, is schrijfster, filmmaker, en beheert degoednieuwskrant.nl

Omnec Onec: One day I will be like Paul

Michael Roads: Lilian is like bubbeling champagne

Koos Janson: Ga maar mooi door met al je wonderinitiatieven

Titel: Liefde kijkt naar liefde
ISBN: 9789492247575
Auteur: Lilian Ferru
Druk: 1
Prijs: €23,95
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina's: 416
Afmetingen: 25 x 152 x 229 mm
Gewicht: 663 gram
Verschenen: november 2016
Bestellen : Hier te bestellen

Contact

info @ piramidions.nl

Login